Ava Karabatić: Voljela bih se udati u Srbiji

...iz susjedstva, te priznaje kako bi se zbog njih rado preselila u Beograd.Kad je maneken Vuksanović odbio kazavši joj kako bi volio da budu samo prijatelji Ava je 'bacila oko' na glumca Sergeja Trifunovića.

- Sergej je vrlo simpatičan, pametan i duhovit dečko. Ostavio je snažan dojam na mene već prilikom upoznavanja. Njegove duhovite opaske su me oborile s nogu, smijali smo se kad smo shvatili da imamo potpuno isti ukus za filmove. On je izuzetan glumac, obožavam sve njegove filmove. Čak mi je obećao da će me pripremiti za prijemni ispit na glumačkoj akademiji u Beogradu. Kako je krenulo, možda se i udam u Beogradu - kazala je Ava novinarima srpskog "Pressa"". Pri tom je i objasnila zašto joj se sviđaju Srbi.

- Srpski muškarci su vrlo karizmatični, a najviše volim Beograđane jer su svi visoki i markantni. Znaju se ženi uvući pod kožu i paziti je kao malo vode na dlanu. Srbi su šarmantni i natprosječno inteligentni. Kad su me još prije godinu dana pitali gdje sebe vidim - rekla sam ili u Hollywoodu ili u Beogradu. Voljela bih da mi se konačno ispuni rođendanska želja i da se preselim se Beograd. To je najljepši grad na svijetu, više mi se sviđa od Londona, New Yorka i Pariza. Volim srpski stil života, koji podrazumijeva mnogo provoda - kaže Ava Karabatić.