5 beauty navika koje će vas proljepšati za mjesec dana

5 beauty navika koje će vas proljepšati za mjesec dana

1. Počnite jutro sa čašom tople vode s limunovim sokom i medom

Voda s ovim dodacima budi vaš organizam, dobro djeluje na metabolizam i probavu. Vaše lice izgleda bolje, a trbuh je ravniji.

2. Vježbajte 15 minuta svako jutro ili večer

Kate Hudson je nedavno priznala kako smatra da su čučnjevi najjednostavniji i najbolji način da ostanete u formi, a popularna vježba "plank" (daska) također je jedna od najboljih za dovođenja mišića u tonus. Napravite svaki dan 20 čučnjeva i napravite plank u trajanju od minute. Čini se ništa posebno, no rezultate ćete vidjeti već za mjesec dana!

3. Pijte vodu

Glavobolja, ljuštenje kože, lomljenje kose i celulit neki su od znakova nedostatka vode u organizmu. Pijte bar 2 ili 2,5 litre vode dnevno - tonus vaše kože bit će bolji, boja lica ljepša, a počet ćete gubiti i suvišne kilograme (žeđ često miješamo s osjećajem gladi).

4. Počnite primjećivati ono lijepo u sebi

Manjak samopouzdanja velik je problem. Uvijek primjećujemo nedostatke, a ne ono lijepo. U ogledalu vidimo samo svoj veliki nos, a ignoriramo lijepu kosu. Postavite izazove pred sebe - počnite svaki dan na sebi primjećivati jednu lijepu karakteristiku i zabilježite je u blokić. S vremenom će vaše samopouzdanje porasti.

5. Legnite spavati u bilo kojoj nejasnoj situaciji.

Kvaliteta sna, baš kao i njegov nedostatak, odražava se na tvojem izgledu više nego što to možete zamisliti. Potrudite se naći režim sna i zapamtite da je najbolje vrijeme za odlazak na spavanje period između 22 sata i ponoći. Ako se naučite ići spavati u 23, za mjesec dana vaši će podočnjaci nestati, a lice će izgledati puno svježije i mlađe.

izvor: cromoda.com