10 najčešćih pogrešaka kojima muškarci unište ljubavne veze

svađa
svađa
Kroz te godine iskustva shvatila je kojih deset najčeščih pogrešaka muškarci rade i objavila ih na svojem blogu . Poručila im je da, ako žele zdrav i kvalitetan odnos sa svojom partnericom, nikako ne rade ove pogreške:

1. Ne pokazuju emocije Niti jedna žena ne želi pored sebe muškarca koji je tih i ne pokazuje osjećaje. To je velika pogreška, a neki muškarci su namjerno takvi jer vjeruju kako je to odraz prave muškosti. Ženu treba voljeti i to joj pokazivati. Treba s njom provoditi vrijeme i razgovarati. Nikako nije dobro za zdravu vezu biti sebičan i misliti samo na svoje potrebe.

2. Nasilnik je u nekom smislu To može biti emocionalno, verbalno ili fizičko nasilje. Ako muškarac ne pokazuje poštovanje prema ženi već joj, primjerice, govori da je glupa, izruguje joj se i stalno ju ponižava, ne može ni očekivati sretnu vezu.

3. Pomoću romantike manipulira ženom To je velika karakterna mana koja će muškarca dovesti do toga da će starost dočekati sam.

4. Želi da ga žena dadilja Postoje muškarci koji očekuju od žena da im budu kao majke pa se ponašaju kao djeca. U isto vrijeme ženu optužuju što se prema njima odnosi kao majka, a ne žena.

5 Uvjeren je da je žena sluškinja Neki vjeruju kao su njihove žene stvorene da bi im služile, odnosno vodile se njihovim potrebama i prikazivale ih u dobrom svjetlu drugim ljudima. No, to nije tako.

6. Očekuje sve od partnerice Smatraju da se samo žena treba truditi oko njihove ljubavne veze i kako samo o njoj sve ovisi, hoće li veza biti dobra ili ne. Ovaj tip muškarca je pasivno-agresivan i "ubojica" je zdravog odnosa.

7. Ne želi da žena ima svoje stavove Neki tipovi odbijaju poticati partnericu da bude slobodna, neovisna i da ima svoje vlastite stavove koje iznosi. Uskraćuju joj novac, ljubav i slobodu kako bi im bila pokorna.

8. Uvjeren je kako je u redu varati ženu U isto vrijeme optužuju partnerice da varaju njih, sumnjičavi su i vrlo bezobrazni. U stanju su pred njom koketirati s drugim ženama i nimalo ih ne zanima kako se ona osjeća zbog toga.

9. Ne smeta mu što žena radi, a on ne Neki tipovi se nimalo ne trude pronaći posao niti ga zadržati ako rade. Ne dira ih što se njihova partnerica za to vrijeme ubija od posla, čak bez pardona troše novac na gluposti iako to njihovu egzistenciju dovodi u pitanje.

10. Očekuje da ona izgleda savršeno, a on je zapušten Neki kao da nemaju ogledalo kod kuće pa, iako su zapušteni, odnosno ne izugledaju ništa posebno, očekuju da partnerica bude savršena - vitka, lijepa, seksi... U stanju su prema njoj biti sarkastični i kritizirati kako to izgleda, zašto ne ide na dijetu, zašto ne vježba, zašto ne nosi štikle itd.

24sata.hr