LEONARDO DiCAPRIO I NOVA DJEVOJKA Izveo Talijanku na sladoled, pokušao se sakriti iza maske

manekenka,djevojka,Leonardo DiCaprio
Edit/Gloria.hr

Da Leonardo DiCaprio ima određeni tip djevojke, poznato je svima, a s tim se su se društvene mreže do sada i dobro zabavaljale. Poznata je zezancija kako Leo ne izlazi s djevojkama mlađima od 25 godina, no izgleda da posljednje vrijeme ipak radi iznimke, a to je, osim s Gigi Hadid, potvrdio i ovim izlaskom u kojem je uhvaćen s 23 godine mlađom manekenkom, piše Gloria.hr.

25-godišnja Vittoria Ceretti s poznatim je glumcem prošetala Santa Barbarom gdje su ljetne vrućine utažili sladoledom i ledenom kavom. Oboje su bili odjeveni u opuštene kombinacije, manekenka u uske crne kratke hlačice i majicu, a glumac je u bermudama i običnoj bijeloj majici lice pokušao sakriti sunčanim naočalama, maskom i šiltericom.

manekenka,djevojka,Leonardo DiCaprio

Inače, Vittoria osim što je prijateljica s Gigi Hadid za koju je poznato da je Leova tiha patnja, odnedavno je i rastavljena. Naime, u lipnju je potvrđeno da su ona i suprug Matteo Milleri, inače DJ, odlučili poći svatko svojim putem. Potvrda je došla šest mjeseci nakon što su posljednji put fotografirani zajedno u prosincu prošle godine. Ne zna se kad i kako su se točno 48-godišnji oskarovac i manekenka upoznali, ali navode kako bi to vrlo vjerojatno mogao biti Filmski festival u Cannesu jer su nakon toga u svibnju viđeni zajedno u Francuskoj.