VIDEO  Leo nas je obradovao novom, dinamičnom pjesmom

Leo Rumora

Leo Rumora je umjetnik koji ne izbacuje stvari kao na traci, ali kad izbaci novu pjesmu onda ima glazbenu prepoznatljivost i zavodljivu ljepotu. Vjerojatno mnogi ne znaju kako je Leo prije bubnjarskog statusa kod 'Fiumensa' bio vokal jednog od najboljih pop bendova, riječkih 'Ogledala'. Svojim prepoznatljivim glasom, kombinacijom tenora i baritona opet briljira u novoj pjesmi 'Svaki novi dan'. 

Kao nepopravljiv romantik i ljubitelj glazbe osamdesetih godina, ne treba čuditi stilski izbor okrenut nekim emotivnijim vremenima. Tekst pjesme potpisuje cijenjeni tekstopisac Dinko Fazinić, a za glazbu je zaslužan talentirani kantautor s Korčule - Bruno Filipović, priopćeno je iz Dallas recordsa.

Sadržaj se učitava...

"Kad mi je Dinko poslao probni snimak nove pjesme koju je radio sa Brunom Filipovićem odmah sam osjetio glazbeno uzbuđenje. Čuo sam puno toga lijepog i shvatio da je baš po mom guštu. Bruno je napravio prelijepu melodiju, Alen Širola odsvirao skoro sve instrumente i napravio sjajan aranžman, a naknadno se pridružio i Vedran Križan klavijaturskim šarmantnim minijaturama, da bi na samom kraju producentsku glazuru dobila pod palicom Nene Belana. Nastajanje ove pjesme bila je ogromna privilegija i užitak", rekao je Leo.

"Lea Rumoru poznajem desetljećima i smatram ga odličnim pjevačem posebnog šarma. Imali smo obostranu želju napraviti neku pjesmu i eto, nakon prethodne 'Kad se ljubav ušulja', na red je došla i druga zajednička pjesma, 'Svaki novi dan'. Pjesma je optimistična, govori o dvoje ljudi među kojima postoji određena kemija i nadi da će postojeće stanje prerasti 'u vjetar koji će napuniti ljubavna jedra'", rekao je autor teksta, Dinko Fazinić.