VIDEO  Laka s 'Mamom' najavio novi album

Laka na pruzi

Elvir Laković i njegov bend Laka za hrvatsku diskografsku kuću 'Dallas Records' objavio je novi singl i video 'Mama' te najavio skorašnju objavu istoimenog albuma 'Mama'. Na albumu će se naći osam pjesama koje je napisao i uglazbio Laka, a album snimljen u studiju 'Naš studio' u Makarskoj, producirao je Matko Gaće.

Prepoznatljiva kreativnost i univerzalni umjetnički izražaj brata i sestre Laković standardno ni ovoga puta nisu izostali, osim što su oni pomalo nedostajali na sceni. O albumu nisu puno otkrivali, kaže Laka, da ne bi bili subjektivni: "Iznenađenje je kako sam uspio sve izmisliti, a najbolje je da ne očekujete ništa da se ne biste razočarali", izjavio je, ali ipak je otkrio da je idući singl 'Kraj' njemu najdraža pjesma s albuma, a spot za nju ih je sve 'preiznenadio'.

Sadržaj se učitava...

Video za 'Mamu' nastao je u režiji Tarika Biča, spot je snimljen na željezničkoj stanici u Sarajevu, u vlaku koji stoji i 'nikada proći neće putem sreće te...'

'Mama' i njen ritmični plesnjak sigurno će se naći na mnogim ljetnim top listama, a i jedva čekaju doći u Hrvatsku nastupati, kažu. Povodom objave 'Mame' na 8. ožujak, Laka je poručio: "Sretan praznik svim mamama i ženama. Žene moraju konačno preuzeti svijet jer muškarci su ga upropastili totalno. Živjele mame".

Back vokale pjeva Lakina sestra Lela, a aranžman je djelo Lake i Dine Šutala, navodi se u priopćenju iz 'Dallas Recordsa'.