KRŠTENJE NAJMLAĐIH ĐOKOVIĆA Čapljinac izabran za kuma Novakovom sinu Stefanu

Krštenje Đokovića
INSTAGRAM/ALEKSANDARYESCH/TWITTER/ИЛИЈА (ВОЈИНОВ) БУХА/SCREENSHOT

Srpski tenisač Novak Đoković odlučio je krstiti svoju djecu Stefana (9) i Taru (6) u manastiru Ostrog. Krštenju je prisustvovao i patrijarh srpski Porfirije, a poznato je tko su bili kumovi. Taru je krstila Maja Kremić, direktorica u Fondaciji Đoković i najbolja Jelenina prijateljica, dok je Stefana krstio jedan od najboljih prijatelja Novaka Đokovića o kojem javnost ne zna mnogo - iako je u pitanju nogometaš!

Neven Marković iz Čapljine, koji je završio nogometnu karijeru 2016. godine u Poljskoj, igrao je za Rad, Mladost iz Lučana, Vaslui (Rumunjska), Kerkiru i Doksu (Grčka), Zagreb, Sporting iz Kanzas Cityja, Servette i na kraju Lechiju, nakon čega se posvetio poslovanju, piše Mondo.ba.

Krštenje Đokovića

"Novak i ja smo stari prijatelji, tijekom djetinjstva smo svaki dan igrali nogomet, gotovo visili na terenu. Rastali smo se kada je on otišao na akademiju kod Nikole Pilića, ali prijateljstvo i dalje traje", rekao je Neven Marković, kako prenose "Naše novine". Također, bio je kum na vjenčanju Novaka i Jelene u srpnju 2014. godine na Svetom Stefanu, nakon što je organizirao i momačku večer od nekoliko dana na Ibizi.

Novak Đoković je inače "uzvratio" kumstvo prošle godine, kada se Neven Marković oženio Natašom Derikonja, što mu je drugi brak nakon Aleksandre Tanasković. Tada je na veselju pjevala Milica Pavlović.