KNOLL U MIAMIJU Partijala je kod Leonarda DiCaprija, a zatim se odvezla s poznatim glumcem

Ivana Knoll
Profimedia

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll nakon Svjetskog prvenstva u Kataru postala je i jedna od najpoznatijih navijačica na svijetu, pa nije čudno da je u posljednje vrijeme na svoje privatne zabave pozivaju brojne zvijezde filma i glazbe. Prvo je tulumarila sa Jamiejem Foxxom, i  Drakeom, a sad je dobila i pozivnicu na tulum na kojemu su bile zvijezde i razni modeli dobila je od holivudskog glumca Leonarda DiCaprija.

Oskarovac je organizirao zabavu u jednom restoranu u Miamiju. Na partyju je bila i manekenka Rebecca Donaldson koju su ranije povezivali sa bivšim suprugom Kourtney Kardashian, Scottom Disickom, te njena kolegica Lilia Weddell. Došla je i 23-godišnja Victoria Lamas za koju se šuška da je nova djevojka Leonarda DiCaprija. Nakon zabave Ivanu je u 4 ujutro u svom Rolls Royceu odvezao Jamie Foxx, prenosi Večernji list.

Ivana Knoll

Dodajmo i da se Ivana iz Amerike javila tijekom božićnih blagdana kada je pozirala na Times Squareu. Tada je pokazala i kako je New Yorkom prošetala u prepoznatljivim kockicama te snimila mnoštvo ljudi koji su je okružili te se htjeli fotografirati s njom. Nekoliko dana kasnije otkrila je kako je 2023. godinu dočekala u Miamiju.

Ivana Knoll