Kate Hudson je 'teška' 80 milijuna dolara, a otkriva šokantan iznos koji još uvijek zarađuje od uloge u filmu Sam u kući

Kate Hudson Sam u kući

Jeste li znali da je Kate Hudson glumila u filmu Sam u kući 2? U dobi od 12 godina dobila je malu ulogu u tom božićnom klasiku, a još i danas od toga zarađuje. U jednoj od uvodnih scena filma, u kojem je Macaulay Culkin reprizirao svoju ulogu Kevina McCallistera, Hudson je glumila članicu dječjeg zbora.

"Još uvijek dobivam novac jer sam pjevala dio refrena. S vremena na vrijeme dobijem ček s iznosom od 10 centi", rekla je u podcastu Sibling Rivalr, piše Index.

Sadržaj se učitava...

Kad je drugi gost podcasta, Joey Lawrence, upitao ne koštaju li kuverta i papir više, Hudson je uzvratila: "Barem su fer i pošteni."

To je prilično beznačajan iznos za holivudsku zvijezdu čija se neto vrijednost procjenjuje na 80 milijuna dolara. Glumica je kći Goldie Hawn i Billa Hudsona te se pojavila u hitovima poput Almost Famous, Fools Gold i Bride Wars. Nedavno je objavila singl Talk About Love, koji je napisala sa svojim zaručnikom Dannyjem Fujikawom.