KAO IZ FILMA Schwarzenegger prošao kroz crveno i skrivio četverostruki sudar

KAO IZ FILMA Schwarzenegger prošao kroz crveno i skrivio četverostruki sudar
Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Glumac i političar Arnold Schwarzenegger sudjelovao je u prometnoj nesreći u Los Angelesu, potvrdio je njegov glasnogovornik.

Lokalna policija je priopćila da je na križanju u Brentwoodu došlo do sudara četiriju vozila u petak u poslijepodnevnim satima te da je jedna osoba ozlijeđena.

Na fotografijama s mjesta događaja vidi se SUV vozilo koje je naletjelo na najmanje dva druga vozila, a u kadru je vidljiv i Schwarzenegger kako stoji u blizini. Njegov je glasnogovornik potvrdio da je Schwarzenegger bio za upravljačem SUV-a u trenutku nesreće.

Zasad nitko nije priveden, a u policiji navode i da nitko od sudionika nije bio pod utjecajem droge ili alkohola.

Prema policijskom izvješću do kojeg je došao CBS, vozač SUV-a bio je blizu raskrižja Bulevara Sunset i Avenije Allenford kada se sudario s crvenim Priusom koji se u tom trenutku okretao, no SUV je prošao kroz crveno i skrenuo ulijevo, nakon čega je Prius podletio pod SUV, a u sudaru su oštećena još dva vozila, jedno od njih je marke Porsche, prenosi Jutarnji.

Svjedoci kažu da je prizor izgledao "ludo", kao neka scena iz akcijskog filma.

Vozačica Priusa koja je zadobila ozljede vozilom Hitne pomoći prebačena je u bolnicu, no nije u životnoj opasnosti. Navodno je gadno krvarila od posjekotine na glavi, ali oporavit će se. Schwarzeneggerov glasnogovornik kaže da glumac nije ozlijeđen te da je na licu mjesta razgovarao s pripadnicima hitnih službi te s ozlijeđenom osobom.

Policija je pokrenula istragu okolnosti nesreće.