VIDEO  Kako izgleda 'Svaki novi dan' pogledajte na 'Kraju programa'

Bend Kraj programa
Dalibora Bijelić

Riječki 'Kraj programa' predstavlja spot za novi singl 'Svaki novi dan', ujedno uvod u novi ciklus friško snimljenog trećeg albuma, koji će biti objavljen u travnju 2024. godine. Spot za 'Svaki novi dan' uranja gledatelje u tematiku pjesme kroz kreativne prikaze rutinskih radnji i svakodnevnih obaveza koje nisu nužno zanimljive i pozitivne, ali poruka pjesme podsjeća da i u tim običnim stvarima možemo pronaći čar, izjavili su iz benda i dodali:

"Zahvaljujemo svima koji su pomogli u realizaciji ovog spota. Prvenstveno našim glumcima, redom Vedran Iskra, Leonard Berisha i Domagoj Spaić, koji su savršeno utjelovili likove iz naše priče. Hvala Liči, koji nam je ustupio OKC Palach za potrebe snimanja.

Sadržaj se učitava...

Posebno hvala svim talentiranim glazbenicima, koji su pod vodstvom našeg Dina snimili sjajnu jazz verziju ovog novog singla, to su redom Matko Basara, Leonard Berisha te Franjo Črnarić. I za kraj, veliko hvala Dorianu Ristiću na genijalnoj radio najavi singla".

Glazbu, tekst i aranžman  potpisuju članovi benda Đina Škulić Igor Klanfar i Ivan Brajković. Pjesmu je snimao i producirao bubnjar benda Igor Klanfar, dok je za miks i mastering bio zadužen Josip Pilipić (Silversound  Studio), priopćeno je iz Dallas recordsa. Spot su snimali Domagoj Spaić i Luka Filipan koji je također odradio montažu spota, a scenarij potpisuju članovi benda.