JEDINA POBJEDNICA U 'MILIJUNAŠU' S osvojenim novcem kupila stan i pomogla bliskim osobama

tko želi biti milijunaš,mira bićanić
HRT

Prošlo je 20 godina otkad je Mira Bićanić osvojila milijun kuna u kvizu "Tko želi biti milijunaš".

Profesorica hrvatskog jezika i književnosti iz Virovitice 14. lipnja osvojila je glavnu nagradu i tako postala prva i zasad jedina pobjednica u Milijunašu. Na posljednjem, milijunskom pitanju iskoristila je džoker "pitaj publiku".  

Napeti trenutak

"Baš sam u teškoj situaciji. Imam prvi put u životu priliku, i to pred kamerama, da budem frajer", rekla je prije nego je odgovorila na pitanje i izjavom nasmijala publiku. U studiju je situacija bila toliko napeta da ju je Tarik zamolio gutljaj njene vode. 

Publika je s 54 posto sugerirala odgovor, koji se naposljetku ispostavio kao točan.

Podsjetimo, Mira je s osvojenim novcem kupila stan i pomogla bliskim osobama. Nakon kviza preselila se u Zagreb gdje je nastavila svoju karijeru kao profesorica hrvatskog jezika u Srpskoj pravoslavnoj gimnaziji u Zagrebu, a nedugo nakon toga dobila je i kćer, piše Index.hr.

Poruka natjecateljima 

"Nemam običaj pogledati snimku tog nastupa osim ako mi je učenici ponekad ne puste. Novim bih natjecateljima poručila neka im smisao za igru bude jači od treme. Možete misliti što hoćete, no kada se nađete u studiju, nije jednostavno. Nisam razmišljala o tome da se opet prijavim jer imamo toliko pametnih i obrazovanih mladih ljudi, neka se prijavljuju i vjeruju u sebe", poručila je u jednom intervjuu.