IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO Marija iz 'Lud, zbunjen, normalan' promijenila frizuru u novom Netflixovom filmu

Tatjana Šojić
Screenshot

'Nisam je prepoznao', komentirali su pratitelji nakon što su u novom Netflixovom filmu 'Sixty Minutes' ugledali bosanskohercegovačku glumicu Tatjanu Šojić (59).

Mnogima je poznata kao Marija iz serije 'Lud, zbunjen, normalan'. Ondje je glumila vlasnicu kafića 'San Remo' i Stjepanovu suprugu, a sada glumi Srpkinju Danicu, koja je naredila da se otme MMA borac Octavio Bergmann. 

Tatjana Šojić

Film je dostupan na Netflixu, a ušao je među top 10 najgledanijih u Hrvatskoj.

Glumicu je malo teže prepoznati s posve drugačijim imidžem koji njeguje u stvarnom životu. U stvarnosti ima prosijedu kosu koja joj odlično stoji, a kao i lik kojeg je glumila u humorističnoj seriji, drži je kratko ošišanu, piše Story.

Kad je riječ o njezinom privatnom životu, glumica je 2009. izgubila supruga Žana Marlota koji je preminuo nakon teške bolesti. On je također glumio u seriji 'Lud, zbunjen, normalan', a utjelovio je političara Enesa Hadžiedhemćumurovića.

Tatjana je osnovala Fondaciju Žan Marlot u čast svom preminulom suprugu i kako je objašnjeno, to je nezavisna ustanova koja promovira umjetničke i humanističke ciljeve.

'Među nama je postojalo povjerenje, svatko od nas bio je individualac, svijet za sebe. Mi smo to njegovali. Svatko je razvijao vlastite potencijale, nije nametao svoje mišljenje. Žan je dotakao živote mnogih ljudi na plemenit način. Bio je velika i dobra duša, fleksibilnog uma, lijepe duhovnosti, golem čovjek u svakom smislu', ispričala je 2019. glumica za Graciju o Žanu. Glumica je izgubila oca i majku, no gubitak Žana joj je bio najstrašniji.

'O tome sam govorila jedino u sebi. Ide život, jedina konstanta je prolaznost života. Kad se gube najbliži i najdraži, to je kao da vas udari topovsko kugla u prsima, tu ostane rupa u kojoj s vremenom naraste neki organ koji luči tugu. Vrijeme učini da živite s tim. Volim vjerovati da je On na nekom lijepom mjestu i da mu je dobro', rekla je Tatjana.