FOTO/VIDEO  Ivo Jurić i Darija Ramljak snimili cover pjesme "You are the reason"

Ivo Jurić, Darija Ramljak, cover, obrada pjesme
Igor Soldo

Mostarski glazbenik Ivo Jurić na svom YouTube kanalu večeras je premijerno objavio cover pjesme "You are the reasonCaluma Scotta i Leone Lewis. Ivo je za ovu pjesmu suradnju odlučio napraviti s Darijom Ramljak za koju je smatrao kako je upravo ona najbolji izbor za ovaj projekt. 

"Posljednjih mjeseci sam se aktivirao po pitanju snimanja covera. Darija je bila jedna od prvih želja za suradnju. Ona ima Bogom danu karizmu i taj "Whitney Houston glas". Iako nisam tip vokala koji njoj može puno parirati, imao sam želju da nešto zajedno snimimo. Upravo sam za ovu pjesmu uvidio da bi njoj jako dobro odgovarala i da bi to mogla dobro iznijeti, a automatski bi i mene povukla na tu neku razinu interpretacije da i ja dam nešto više od sebe", kaže nam Ivo.

Sadržaj se učitava...

Imao je kaže tremu pjevati s Darijom.

"Kući sam snimio klavir i gitaru. Kod mog prijatelja Mirana Rotima smo snimali vokale, a onda sam ja miksao audio i master i složio sve u jednu lijepu atmosferu i tako je završen taj audio dio priče. Dariju do toga puta nikada nisam čuo uživo. Privukla je moju pažnju kao glazbenika. Moram priznati da sam nakon prvog njezinog otpjevanog takta imao tremu da uopće zapjevam. Fenomenalna je i drago mi je što sam uspio izvući ovaj projekt s njom. Dala mi je dimenziju više kako u pjevačkom, tako i u karizmatičnom smislu", ističe.

Spot je sniman u Kosači.

Ivo Jurić,Darija Ramljak,cover,obrada pjesme

"Moram spomenuti Hrvatski dom Herceg Stjepana Kosače i koliko su nam izašli u susret. Dali su nam cijeli prostor i bili su na usluzi cijelo vrijeme. Hvala im od srca. Također moram se zahvaliti Josipu Zeleniki i njegovom "Ples na oblacima" koji su scenu učinili još ljepšom, emotivnijom i moćnijom s dimnim efektima. Naravno, tu su i Igor Soldo i Anthony Zubac koji su snimali video te su odradili vrhunski posao. Igor koji je radio video editing, inače radi sve moje spotove i svaki je stepenica više."

Puno je kaže dobio ovom suradnjom.

"Moram reći kako sam poslije ovog covera snimao jednu svoju autorsku pjesmu i sigurno je ne bi izvukao kako jesam da nije bilo ove suradnje koja me nadahnula", rekao je Ivo Jurić za Hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.