IDA PRESTER Hrvatskoj pjevačici pozlilo prije nastupa u Sarajevu

Ida Prester

Pjevačica i voditeljica Ida Prester na estradi je gotovo pa kultna ličnost. Sa bendom Lollobrigida ostvarila je brojne uspjehe koje nastavlja i dan-danas, a simpatije javnosti osvaja svojom energijom i imidžem. No sada je sa fanovima podijelila objavu koja je izazvala nemalu dozu zabrinutosti na mrežama.

Naime, Ida je na Instagramu objavila snimku iz vozila hitne pomoći. Pjevačici je pozlilo netom prije nastupa u Sarajevu u petak, zbog čega je bila potrebna medicinska intervencija. Na snimci je bila priključena na infuziju dok su oko nje hodali tehničari, a u opisu je otkrila i kako je došlo do ovog nesretnog događaja.

“Život muzičara čergara behind the scenes. Sat vremena pred koncert kreće bol u želucu, muka, vrtoglavica… U 20 godina još ni jedan jedini put nisam otkazala koncert, ali sad sam baš blizu. Beskrajno hvala ekipi hitne pomoći Sarajevo, ne znam što su mi stavili u infuziju ali izvukla sam sat vremena svirke”, pojasnila je Ida.

‘Morali smo izbaciti pola repertoara’

“I hvala divnoj sarajevskoj publici na plesu i podršci. Bila sam na pet posto, morali smo izbaciti pola repertoara, ali sve ste kompenzirali. Danas sam puno bolje, valjda neki virus protutnjio”, dodala je. U jednoj od novijih priča otkrila je da je bila riječ o crijevnoj virozi, za koju kaže da je vjerojatno dobila od svoje djece.

“Ljubica moja draga. Ubit ću te ja ako prije nećeš ti samu sebe. Malo prikoči”, poručila joj je u komentarima Nikolina Pišek, na što je Ida odgovorila da se nje najviše i boji. Svojom objavom je u nekoliko sati zaradila gotovo dvije tisuće reakcija, a nakon Nikoline su se oglasili i drugi zabrinuti pratitelji.