VIDEO  Hrvatska liječnička komora i Nina Badrić pjesmom zahvalili zdravstvenim djelatnicima

Hrvatska liječnička komora i Nina Badrić pjesmom zahvalili zdravstvenim djelatnicima
Screenshot

U želji da se zahvali svim liječnicima i ostalim zdravstvenim radnicima koji se već mjesecima bore na prvoj crti obrane od epidemije, ali i cijelom društvu poslati poruku nade i optimizma, Hrvatska liječnička komora odlučila je to učiniti pjesmom. U tu svrhu Big Band HLK i Nina Badrić izveli su poznatu pjesmu "Dat' će nam Bog" u novom aranžmanu, a sve je popraćeno video materijalom snimanim u KB Dubrava, Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” te Stacionaru Arene Zagreb.

“Hvala svim liječnicama i liječnicima kao i svim zdravstvenim radnicima koji su u ovim najtežim vremenima pokazali najvišu razinu profesionalnosti, ali iznad svega ljudskosti. Pjesma je poruka vjere, nade i optimizma koji su nam sada tako potrebni”, rekao je predsjednik HLK-a dr. sc. Krešimir Luetić te zahvalio i pjevačici Nini Badrić koja se spremno odazvala na suradnju u ovom projektu.

“Liječnici i medicinsko osoblje su istinski heroji vremena u kojem živimo”, rekla je Nina Badrić.

Sadržaj se učitava...

Autori pjesme su Branimir Mihaljević/Antonija Šola, aranžman pjesme potpisuje Ante Gelo, a redatelj glazbenog spota je Dario Radušin. Spot je snimao Igor Vignjević u KB Dubrava, Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” te Stacionaru Arene Zagreb, objavili su iz Hrvatske liječničke komore.

U spotu sviraju i pjevaju članovi Big banda HLK-a: dr. Damir Homolak, Kristian Jurčić, Ozren Ćorković (trube), dr. Antun Ferenčić, Ivan Mučić, Mario Šincek (tromboni), dr. Marko Šimunić, dr. Borna Vrhovec, dr. Sandra Radović, Vanja Ileković, Andrej Henigman, Marko Gudelj (saksofoni), dr. Ante Reljić (klavir), dr. Andrej Šribar (gitara), Goran Delač (bas gitara), Karlo Kukovačec / dr. Luka Janković (bubnjevi), a prateće vokale snimile su dr. Dorotea Oroši Končić i dr. Marina Katalinić Novak. Dirigent i umjetnički voditelj Big Banda HLK-a je Zvonimir Bajević.