VIDEO  Hercegovački glazbenik Lovro Lexero Njavro objavio novi singl "Pismo pišem ti"

Lovro Lexero Njavro
Lovro Lexero Njavro

Mladi glazbenik iz Čapljine Lovro Lexero Njavro objavio je svoj novi singl naziva "Pismo pišem ti". Pjesmu je Lovro objavio nakon gotovo dvije godine, kada je svjetlo dana ugledala pjesma "Lažna pobjeda".

Kako ističe za Hercegovina.info, radi se o pjesmi koja nosi priču o tužnoj ljubavi.

"Ovo je pop-rock balada koja nam donosi jednu tužnu ljubavnu priču u kojoj smo se svi sigurno ponekad našli. Iako svi govore da nije sve tako crno i da će na kraju uvijek biti sve dobro, moramo biti spremni da to tako nije uvijek slučaj i da nekad stvari ne idu onako kako smo zamislili. Ovim tekstom želio sam dočarati tužnu zbilju i neuspjeh jedne osobe u ljubavi", kaže nam.

Sadržaj se učitava...

Upravo je on odgovoran za tekst.

"Ja potpisujem tekst, aranžman Ivan Bukovac, a za glazbu je bio zadužen Boris Maričević. Spot je djelo Krešimira Merdže i Petra Vistoropa, a isti je sniman na lokacijama u Hrasnu kod Neuma i Mogorjelo u Čapljini", rekao je Lovro.

Podsjetimo, ovo je njegov četvrti singl. Uz dvije spomenute pjesme "Pismo pišem ti" i "Lažna pobjeda", mladi glazbenik izbacio je i pjesme "Riječi važne nisu" te kao prvijenac "Alive or dead".