HERCEGOVAČKI DIZAJNER Za čiji stajling je ove godine zadužen na Dori?

Ivica Skoko
Dnevnik.hr

Ivica Skoko svojevrsni je rekorder kada je u pitanju Dora. Ovo će mu biti četrnaesto domaće natjecanje za pjesmu koja će nas predstaviti na Eurosongu. Za naše predstavnice osmislio je već trinaest zapaženih kostima, a sada je na red došao muškarac.

Rekordera Dore, kada je u pitanju osmišljavanje kostima, svi znamo kao vrhunskog dizajnera glamuroznih haljina. Iza njega su stajlinzi koje je osmislio za Severinu, Emiliju Kokić i brojne druge predstavnice. Ali ove godine poziv za suradnju uputio mu jenatjecatelj Boris Štok. 

''Zadnje što bih pomislio je da ćemi se javiti muški izvođač'', priznao je Skoko za IN Magazin.

Malo je poznato da mu, kada su u pitanju muški kostimi - utakmica u nogama ne nedostaje. Upravo on 'kriv' je za antivalentinovsko izdanje Leta 3 u štiklama, a i na Dori je odjenuo već tri izvođača.

''Radio sam Emiliju i Jucija koji su osvojili drugo mjesto, radio sam Ervina Baočića kad je bio u duetu s Magaziom s pjesmom ''Nazaret'', prisjetio se Skoko. 

Nije onda ni čudo da je Boris Štok, čim je doznao da se njegova pjesma Grijeh plasirala u finale Dore, pozvao Skoku. Odmah je imao jasnu sliku što želi.

Glavna inspiracija za izradu kostima mu je pjesma. Dizajner pobjedu još nije slavio, ali to mu je manje važno. Dobar provod i atmosfera nabijena adrenalinom najveća su mu nagrada.

''Pobjeda nikad ne bi bila loša, ali nastojat ću ostaviti dobar dojam. Ja se prije svega veselim i nastavit ću što više uživati u tome'', zaključio je Boris.