Hercegovac se vraća na male ekrane u Hrvatskoj

Hakija Špago, ljubav je na selu
Hakija Špago

Jedan od zvjezdanih pomagača koji će u ovotjednim epizodama "10 pitanja" natjecatelje voditi do laskave titule pobjednika je i popularni farmer 12. sezone 'Ljubav je na selu' Hakija Špago.

Dane u izolaciji Hakija provodi s budućom suprugom u rodnom Konjicu, a za RTL je Hakija otkrio je što misli o ovom konceptu kviza te što očekuje od svog sudjelovanja.

''Definitivno zanimljiva metoda kviza u ovo kritično i ponekad dosadno vrijeme koje moramo provoditi kod kuće. Poseban je osjećaj'', ističe farmer koji će se, baš poput ostalih natjecatelja i ''zvjezdanih pomagača'', voditeljici Antoniji Blaće javljati putem videopoziva.

A premda je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, Hakija smatra da će se u kvizu o Hrvatskoj dobro snaći, iako predviđa koja bi mu područja mogla predstavljati maleni problem.

''Ne poznajem toliko dobro hrvatsku povijest i tradiciju pa se nadam da se neću zbuniti'', priznaje Hakija te dodaje da će se njegova buduća supruga zasigurno truditi i sugerirati mu neke odgovore, no njemu je želja da prvenstveno testira sebe i svoje znanje te vidi koliko uistinu dobro poznaje Hrvatsku.

A kad su igre u pitanju, bivšeg farmera 'Ljubav je na selu' oduvijek krasi natjecateljski duh: ''Bitna mi je pobjeda, uživam i laska mi kad sam uspješan u bilo čemu. No ovo je prvenstveno kviz znanja, ali i zabave pa ako i pogriješimo, siguran sam da ćemo se svi zabaviti i nasmijati", kazao je Hakija.