VIDEO  Hanka Paldum posjetila fra Marka Oršolića pa zajedno zapjevali

Hanka Paldum i fra Marko Oršolić

Bh. folk pjevačica i izvođačica sevdalinki Hanka Paldum posjetila je franjevaca iz BiH fra Marka Oršolića kojem je u posljednje vrijeme narušeno zdravstveno stanje.

Fra Marko i Hanka su nakon prijatnog i prijateljskog razgovora na kraju i zapjevali "Sinoć ja i moja kona na kapiji stajasmo" i "Evo srcu mome radosti".

"U posjeti našem dragom i poštovanom fra Marku Oršoliću. Naš susret i druženje je proteklo u prijateljskom razgovoru, koje se završilo uz pjesmu, koju je fra Marko započeo, a ja mu pomogla", napisala je Hanka na Facebooku uz kratki snimak s druženja, prenosi Raport.

Sadržaj se učitava...

Mnogi Hankini pratitelji na Facebooku su komentirali njihovo druženje uz riječi pune hvale i poštovanja.

"Svaka čast Hanko to bi trebala da bude slika naše Bosne veliki si čovjek i za mene po stoti put moram napisati najjači ženski vokal bivše nam zemlje"; "To su ljudi i odgoj onih vremena….fra Marku dobro zdravlje, da nam još poživi, a Hanka k'o Hanka plemenita žena puna ljubavi za sve"; "Da se naježiš svaka čast"; "Puno zdravlja i još divnih dana i godina fra. Marku Oršoliću a našoj divi Hanki hvala na tako divnom respektu i pštovanju . To je naš bosanski život", samo su neki od mnogobrojnih komentara i pozitivnih reakcija na objavu.

Fra Marko Oršolić je dugogodišnji profesor na Franjevačkoj teologiji u Sarajevu. Objavio je više knjiga ("Kršćanin u službi revolucije", 1976., "Zlodusima unatoč", 2003., "Zlodusima nasuprot", 2006., te "Suvremena suočavanja", 2018.).