Goran Bogdan sve je iznenadio svojim novim izgledom

Goran Bogdan
Express

Jedan od naših najzaposlenijih i najboljih glumaca Goran Bogdan nema puno vremena koje može odvojiti za odlaske na društvene događaje i kada se jučer pojavio na otvorenju jednog salona namještaja, sve je iznenadio svojim novim imidžom.

Glumac, koji je ostvario izvrsne uloge u filmovima "Otac", "Stric", "Imena višnje", "Sva svećenikova djeca" i brojnim drugima, dobio je samo komplimente za ovaj novi look s puštenom bradom, piše hrvatsko izdanje Večernjeg lista.

Goran Bogdan

FOTO: Jurnal

Bogdan inače u većini slučajeva ima bradu i brkove, ali nikada nije imao ovu dužinu brade i odlično mu stoji. Početkom ljeta glumac se morao odreći ovog svog zaštitnog znaka zbog uloge i snimanja novog filma.

Goran Bogdan

FOTO: Jurnal

Tada je svojim pratiteljima na Instagramu pokazao kako je morao obrijati bradu, a veliki dio od njegovih 53 tisuće pratitelja na ovoj društvenoj mreži, bilo je zadovoljno i s lookom kada nije imao bradu i brkove. - Idemo, snimanje, napisao je 41-godišnji Goran prije par mjeseci uz fotografiju na kojoj pozira s kraćom frizurom koju je snimio u Crnoj Gori gdje je snimao novi film.

"Dečec", "Opa, opa 20 godina mlađi", "Jedostavno si mi najljepši", "Legendo", "Odličan", "Preljepoto", "Lijepi Goki", pisali su mu u komentarima, a komentaru nije odolio ni Tarik Filipović.  "Eto te, čovjek konačno", komentirao mu je kolega Filipović.