GORAN BOGDAN S DJEVOJKOM KOD RODITELJA "Nitko me ne može natjerati da se oženim"

 Goran Bogdan , jovana stojiljković, Široki Brijeg, gluma

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković dvije i pol godine su u skladnoj vezi, a o svom odnosu ne žele govoriti u javnosti. Prošle godine se, upravo iz tog razloga, nagađalo da se glumački par odlučio rastati, no Širokobriježanin i Beograđanka nastavili su i dalje zajedno.

Ljeto provode radno, a kako je vrijeme festivala ne propuštaju prilike da nove filmove pogledaju zajedno, a kad kad god imaju malo slobodnog vremena nastoje otputovati na hrvatsko primorje. Nagađa se da su ovog ljeta na putu do mora Jovana i Bogdan po prvi put zajedno svratili do njegovih roditelja, a priča se i da je susret protekao odlično.

Milka i Šimun navodno su lijepo prihvatili 10 godina mlađu izabranicu svoga sina, a nisu propustili upitati ih hoće li njihova veza biti okrunjena.

Goran je ranije isticao da mu majka i otac često dosađuju na tu temu jer bi voljeli dobiti unuke, ali da ga ni na što ne tjeraju, samo su radoznali.

"Tko mene može natjerati da se ženim, nismo mi takva obitelj. Nitko me inače ne može natjerati ni na što, ali oni svakako to žele. Pitaju me “sine, kad ćeš se smiriti”, ali ja ne odgovaram na to. Imam te želje, takve romantične, ali vidjet ćemo. Daj Bože prvo zdravlja", kazao je glumac, prenosi Direktno.rs.

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković davno su počeli zajednički život u Beogradu, a Širokobriježanin se voli pohvaliti da ima tri doma u tri grada.

"Sretan sam što imam tri doma. Smatram Beograd svojim domom i stvarno mi je predivno, dugo sam ovdje i volim ovaj grad i Beogađane. Sretan sam što imam i Široki, Zagreb i Beograd kao svoje domove. Imam krevet svuda i to mi je prelijepo. Nekad mi je teško i fali mi to usidrenje, ali i kad se usidrimim imam osjećaj da me tjera put dalje. To je i prokletstvo i blagoslov. Najnapornije od svega mi je pakiranje, sve držim u gepeku u autu i onda samo uzmem što mi treba", govorio je.