Goran Bogdan ponovno s 11 godina mlađom djevojkom

Goran Bogdan ponovno s 11 godina mlađom djevojkom
Nikolina Vuković Stipaničev / Hanza Media

Goran Bogdan uživa na ljetovanju s djevojkom, 11 godina mlađom srpskom glumicom Jovanom Stojiljković.

To je otkrila fotografija koju je na društvenim mrežama objavio redatelj Dalibor Matanić, a pored nje je napisao: 'Napokon normalni gosti'. Osim glumačkog para, na fotografiji je i Matanićeva supruga, glumica Helena Minić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Goran i Jovana nikada nisu potvrdili da su se pomirili, no nakon što su nedavno snimljeni i na filmskom festivalu na Lopudu, više nema sumnje u to da su ponovno zajedno, piše magazin Story.

Inače, Goran je potvrdio vezu sa Stojiljković 2019., a početkom 2020. se proširila vijest da su prekinuli. Ipak, nakon toga je par uplovio skupa u Novu, 2022. godinu u društvu Rade Šerbedžije i prijatelja. U prosincu 2021. se pričalo da su u vezi i da ih je serija 'Područje bez signala' opet spojila.

'Super da pitate jer mi se čini da ti mediji puno bolje znaju od mene, kako se meni čini. Ja inače ne komentiram svoj privatni život i mislim da to svi znaju', rekao je Goran neraspoloženo za Story.hr o pomirenju.

Upoznali su se na snimanju hit serije 'Senke nad Balkanom', a za njihovu vezu se saznalo kada je Goran iznenadio lijepu Srpkinju buketom cvijeća nakon premijere 'Nečista krv'.

'Ne želim zamarati svijet svojim privatnim životom', poručio je u srpnju glumac časopisu Story u ekskluzivnom intervjuu.