GOCA TRŽAN U MOSTARU Za gošću koncerta odabrala je hercegovačku glazbenicu Dariju Ramljak

Goca Tržan,hrvatski dom herceg stjepan kosača,koncert,glazba
Arhiva

Jedna od najpoznatijih pop pjevačica u regiji, Goca Tržan, sutra će održati koncert u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača. Bit će to njezin prvi koncert u gradu na Neretvi nakon šest godina.

"Mostar i ja se oduvijek volimo! U ovom sam gradu do sada imala fenomenalne koncerte u klubovima, a sada napokon najavljujem pravi solistički koncert u prelijepoj koncertnoj dvorani. Na ovaj sam koncert dugo čekala i nakon ovolike pauze, vjerujte da jedva čekam zapjevati u Mostaru“, naglasila je Goca Tržan koja predstojećim koncertom najavljuje i svoj novi studijski album. Inače, koncert nosi naziv „Za drage ljude“, što ne čudi jer se Goca pred svoje mostarske fanove vraća puna srca, ne skrivajući koliko joj ovaj koncert znači.

Goca Tržan,hrvatski dom herceg stjepan kosača,koncert,glazba

Za svoj nastup Goca Tržan kao gošću koncerta pozvala je hercegovačku glazbenicu Dariju Ramljak čiji joj se vokal jako svidio. 

Kažimo kako je Darija Ramljak koja je javnost oduševila u 'Supertalentu' i 'The Voice', gošća koncerta bila i hrvatskoj glazbenoj divi Vanni koja je ovo ljeto održala koncert u Herceg Etno Selu u Međugorju.

Koncert Goce Tržan u 'Kosači' započinje u 20 sati.