GLEDAT ĆEMO ČAPLJINCA U "SURVIVORU" Damjanu Puljiću se ostvaruje dječački san, pokušat će izboriti pobjedu

Damjan Puljić Survivor
Nova TV

Damjan Puljić jedan je od kandidata koji će pokušati izboriti pobjedu u showu “Survivor” koji se s novom sezonom vraća na male ekranu 4. ožujka u programu Nove TV.

Puljić u show “Survivor” dolazi iz Bosne i Hercegovine, točnije iz Čapljine, po zanimanju je magistar strojarstva, a kao hobije ističe rekreativno bavljenje sportom, boks, teretanu.

Damjan Puljić Survivor

Za njega je u životu najvažnije da bude okružen s njemu bliskim ljudima jer je društvena osoba, a uoči početka showa otkrio je kako se osjeća.

“Osjećam uzbuđenje jer će se moj dječački san ostvariti, ima naravno tu malo i nervoze jer ne znam opet što me čeka tamo, ali sam spreman na sve i mislim da sam dobro i fizički i psihički pripremljen. Nadam se da ćemo se svi u plemenu dobro slagati i da ćemo se postaviti kao tim, odnosno svi za jednog, jedan za sve”, rekao je Damjan za Dnevnik.hr.

A kako će mu pasti odvojenost od najbližih?

"⁠Bilo je već par puta da sam bio odvojen od obitelji i prijatelja tako da su se i oni pa i ja navikli,  stoga mislim da neće biti nikakvog utjecaja na mene, jer znam da kako god ispadne natjecanje oni će mene dočekati s veseljem", zaključio je.

U show ulazi bez velikih planova i kalkulacija i vjeruje kako će sve proći najbolje.

"Nemam nikakvih planova za izgradnju ikakvih odnosa ili strategija, idem bez ikakvog razmišljanja o tome, samo ću se prepustiti pa kud me god odvede, a ja mislim da će me to odvest u najboljem smjeru", zaključio je Damjan.