GLAZBENIK IZ ŠIROKOG BRIJEGA Ivan Mikulić zbog bolesti se povukao sa scene, danas izgleda posve drugačije

Ivan Mikulić
Foto Casper

Gotovo da ne postoji osoba u Lijepoj Našoj koja ne zna za pjesmu ‘Daješ mi krila’ s kojom nas je 2004. na Eurosongu u Istanbulu predstavljao Ivan Mikulić. Ušao je u finale natjecanja, gdje je završio na 13. mjestu.

No njegov se život nekoliko godina kasnije znatno promijenio kada mu je 2008. godine dijagnosticiran tumor na mozgu.

Sadržaj se učitava...

Mikulić je htio mirniji posao, ali zbog krize se morao vratiti na scenu već tjedan dana nakon operacije pa je imao dvije gaže, no od tada je rijetko nastupao. U to vrijeme njegova obitelj, supruga Maja, sin Ante i kći Ivana bili su mu najveća potpora, piše magazin Story.

Rijetko ga se moglo vidjeti u javnosti, no sad se opet pojavio. Naime, gostovao je u HRT-ovoj emisiji 'Dobro jutro Hrvatska'. U emisiju je došao povodom njegovog nastupa na 27. Širokobriješkoj večeri, a čak je i zapjevao u studiju.

Ivan Mikulić

‘Nakon dugog niza godina i covid godina konačno su se opet mene sjetili, nisu me zaboravili. Predsjednik Zavičajne zajednice Široki Brijeg me izvadio iz naftalina. Neko vrijeme je ipak učinilo svoje’, našalio se Ivan.

Također, prisjetio se da od 1995. živi u Zagrebu.

'Volimo se okupljati. Nedavno smo s društvom iz rodnog kraja zajedno gledali utakmicu naše reprezentacije protiv Kanade', rekao je.

Ovaj 54-godišnjak sada fura drukčiji imidž. Ima kraću kosu i sijedu bradu te nosi naočale za vid.

Ivan Mikulić

"Pobijedio sam tumor mozga zahvaljujući pravodobnoj dijagnozi, operaciji stručnih doktora i molitvi. S druge strane, u posjedu sam čvrstih argumenata za medije i javnost da imam nešto u glavi", izjavio je ranije Mikulić za Story.