GLAZBENICA IZ ČAPLJINE Ivana Marić osvrnula se na ponovno okupljanje svojih kolegica

Ivana Marić
Dnevnik.hr

Glazbenica Ivana Marić proslavila je 40. rođendan na najljepši mogući način - održala je koncert za svoje najmilije. Zabave nije nedostajalo, kao ni emocija koje su se osjećale u svakom taktu otpjevanih pjesama. Što očekuje od novog desetljeća i koje su joj se želje već ispunile, otkrila je našoj Dorotei Filipaj za In magazin.

Ivana Marić može reći da doista ima sve o čemu je sanjala. Glazbenica je proslavila svoj 40. rođendan u krugu obitelji i prijatelja za koje je nastupila.

''Radim ono što volim, ono što želim i evo već sa 40 sada mogu reć da ona djevojčica od 15 stvarno živi svoje snove o kojima je sanjala jednog dana da će tako živjeti'', kaže. 

A na nastupu je pala i pokoja suza:

''Danas uopće nemam dojam da je danas moj rođendan, zaboravila sam to, malo sam to stavila sa strane. Jako mi je bitno da ovaj događaj bude prvestveno taj moj koncert i da ljudi koji su došli ovdje večeras zajedno sa mnom nekako proslave ajmo reći sve što sam dosad napravila i ostvarila u svom životu'', kaže. 

Iako jedan od njezinih najpopularnijih hitova "Trn i cvijet" govori o slomljenom srcu, pjesma je daleko od autobiografske. Ivana je sretno udana 12 godina za fotografa Vjekoslava Šunjića, koji je sa zadovoljstvom bilježio svaku sekundu proslave.

''Iako ga nisam obvezala da mora nositi aparat sa sobom, mislim da je jednostavno taj aparat dio njega isto kao moj mikrofon dio mene. I onda ja se u svim situacijama i bolje i ugodnije osjećam kada sam ja ta koja pjeva i isto tako on koji fotografira'', priča Ivana. 

Osim supruga, najveća potpora su joj i kćeri. Dvanaestogodišnja Vita Maria preuzela je ulogu starije sestre četverogodišnjoj Veri Moniki i sve više pomaže mami oko čuvanja.

''Slažu se sve bolje i bolje. Malecka postaje sve veća i zna se bolje igrati i družiti sa starijom sestrom, a ova starija već postaje toliko zrela da se zna brinuti i razumjeti malu djecu tako da sam već u situaciji da mogu prepustiti brigu'', govori Ivana Marić. 

Što joj mnogo znači jer se vratila u studio i punom parom radi na novim pjesmama.

Bivša Feminemka vijest je o povratku svojeg prvog sastava dočekala s velikim veseljem.

''Prijateljice su ponovo na okupu, ja im želim prije svega puno sreće i to je jedan veliki, hrabar potez, naravno za žene koje su isto tako kao i ja sad majke i imaju svoje živote, svaka na svoj način, biznise i poslove, ali prije svega od srca želim sve najbolje'', poručila je Ivana Marić. 

I mi se također želimo sreću curama iz Feminema, a i Ivani sve najljepše za rođendan.