VIDEO  FRANO PEHAR Pjesmu "Oprosti mi majko" mogu poistovjetiti sa svojim životom

Frano Pehar
Tarapana Band

Popularni Tarapana Band iz Hrvatske ima svoj novi singl. Riječ je o pjesmi "Oprosti mi majko", koja je prije dva dana doživjela premijeru na YouTubeu. 

Frontmen Trapane Frano Pehar, kaže za hercegovina.info kako je pjesma jako povezana i s njegovim životom.

"Pjesma govori o ljubavi majke i sina, i njihovoj udaljenosti što mogu poistovjetiti sa svojom životnom pričom. Naime, s 14 godina otišao sam iz naše Hercegovine, u Zagreb. Ljudi su se već pronašli u njoj. Stiže jako puno pozitivnih reakcija i poruka. Nadam se da će pjesma biti veliki hit kaže nam Frano.

Sadržaj se učitava...

Spot je sniman van Hrvatske.

"Sniman u Italiji i Sloveniji što je bilo jako čudno u ovo vrijeme. Morali smo se testirati i na svu sreću svi smo bili negativni i zdravi. Putovali smo nakon četiri mjeseca. Bilo je neobično i lijepo. Trudili smo se prenijeti emociju pjesme i spot se ljudima sviđa."

Sadržaj se učitava...

Puno je bilo za ovu godinu, no više ništa nije sigurno,

"Ovo vrijeme nas je naučilo da nije baš dobro planirati. Mi smo ipak odlučili izdavati singl po singl pa ćemo vidjeti. Prošla godina je bila odlična što se tiče nastupa. Gotovo svaki vikend smo imali nastup, a godinu smo završili s velikim nastupom u Kanadi. Jednako tako imali smo veliku turneju s Matom. Što će biti s ovom godinom i narednom ostaje nam za vidjeti", rekao je Frano Pehar za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.