VIDEO  Frano Pehar i Tarapana imaju novi hit

Frano Pehar, Tarapana Band
Bojan Dragojević

"U cijelom ovom ludilu oko vremena u kojem živimo, odlučio sam se za pjesmu koja ima predivnu poruku. Refren počinje stihom 'Možeš kupiti kuću, a ne dom', i upravo ta rečenica je ono što me osvojilo na prvu", rekao nam je Frano Pehar iz grupe Tarapana. Nakon uspješnog debitantskog albuma 'Ja sam na te ponosan', nazvanog po duetu sa Matom Bulićem, dečki su pripremili novi singl.

"U vremenima kad nas je sve manje i kad svi nekako težimo za boljim i većim stvarima, ovaj stih dođe kao podsjetnik kako su nam prijatelji, obitelj i doma najvažnije karike u životu. Sudeći prema zadnjem popisu stanovništva ima nas sve manje, a nastupajući po dijaspori, imao sam uvid koliko je tim ljudima teško daleko od svojih najmilijih, prijatelja. Upravo je to poruka ove pjesme za koju se nadam da će naći put do što većeg broja ljudi", kaže Frano za Hercegovina.info te dodaje da ga ba ljeto možemo očekivati i doma.

Sadržaj se učitava...

"Ovo proljeće i ljeto za mene i moj bend bi trebalo biti radno. Nadam se da će ova godina napokon to dopustiti. Imamo jako puno upita za Švedsku, Kanadu, Australiju, a nadam se da ćemo i do moje Hercegovine svratiti na ljeto". 

Pjesmu 'Nisam birao' potpisuju Dušan Bačić i Franjo Valentić, a za aranžman je zaslužan Bojan Dragojević. Dečki su htjeli publici prenijeti poruku da je dom izgrađen poštenjem, ljubavi i mirom jedini put ka sreći.