FOTO  Severina kao seksi osvetnica

Severina, Severina
 Ovih se dana naveliko spekuliralo o radnji i sadržaju novoga spota za Severininu pjesmu Lola koja se nalazi na kompilacijskom albumu Miligram Aleksandra Milića Milija. Album koji je u nekoliko mjeseci prodan u 250 tisuća primjeraka dobit će i svoju prvu ekranizaciju, i to pjesme Lola koja će izgleda ipak biti provokativna i u skladu sa riječima pjesme.

  • SeveFanClub

Aleksandar Milić Mili poručio je kako je već na snimanju shvatio kako će spot prestići sva njegova očekivanja, a o istom se slaže i sama Severina. Ona je naime objeručke prihvatila ideju Ivane Bajić, producentice i scenaristice spota i tako u spotu utjelovila seksipilnu osvetnicu, upravo onako kao što je Marina Tucaković opisala u tekstu pjesme.

  • SeveFanClub

Za vrhunsku režiju spota zaslužan je poznati redatelj Aleksandar Kerekeš Keki iz produkcijske kuće Visual Infinity poznatoj po visokobudžetnoj produkciji spotova. Spot za pjesmu Lola sniman je na nekoliko lokacija u Crnoj Gori i Srbiji, tako je Severina osim u luksuznom prostoru Atlas Capital Centra u Podgorici dijelove spota snimila i u poznatom beogradskom klubu Magacin.

Premijeru možemo očekivati kroz dva tjedna, a tako barem poručuju iz produkcijskog tima. Severinin službeni klub obožavatelja došao je u posjed fotografije iz spota u kojima možete uživati dok video spot ne ugleda svjetlo dana.
net.hr