DRUGA PJESMA LJUBUŠKOG BENDA "Pancelot" predstavio pjesmu koju su spremali nekoliko godina

Bend Pancelot Ljubuški

Nakon uspješnog prvijenca „Nebo iznad grada“, ljubuški bend Pancelot objavio je novi singl pod nazivom „Gdje se skrivaš“. Domaća glazbena scena još jednom je dobila osvježenje, a cijela zasluga ide Slavenu Barbariću, koji je svoj talent pokazao na gitari, Šimunu Barbariću za bubnjevima, Ivanu Nižiću na bas gitari te Anti Erešu kao vokalu, ali i tekstopiscu.

Bend Pancelot Ljubuški

„Iz moje perspektive pjesma govori o nekoj unutarnjoj borbi i odlukama s kojima se čovjek susreće svaki dan, nekad teže, nekad lakše. U pjesmi se još može vidjeti da se radi i o borbi u kojem životnom smjeru se kretati, odnosno kad čovjek treba prevagnuti i odlučiti što će zapravo odabrati. Isto tako se nadam da se u pjesmi može pronaći svatko tko je ikada bilo kakve borbe vodio, pa kakve god one bile“, kazao je Ereš o novoj pjesmi.

Bend Pancelot Ljubuški

Posebno je naglasio da je pjesma nastajala jedno duže vremensko razdoblje jer je prvo napisao jednu strofu i refren, a nakon par godina napisao je i drugu strofu i završio.

Pjesma je snimljena u Energy records studiju u Mostaru. Back vokale otpjevao je vrhunski glazbenik Ivo Jurić, a produkciju, aranžman i mastering radio je Josip Vukoja. Video produkciju, snimanje, montažu i studijsku obradu potpisuje Dino Kadragić, a u samom spotu koji je sniman u Ljubuškom, statisti su bili članovi ljubuških moto klubova.

Bend Pancelot Ljubuški

Svoj glazbeni put ovaj bend je počeo izvodeći poznate obrade odnosno covere. Nastupali su na raznim mjestima, a publiku su vrlo brzo pridobili na svoju stranu.

O planovima za dalje član benda Ivan Nižić kaže kako im je plan napraviti plan, prije svega.

Bend Pancelot Ljubuški

„Osluškujemo kako će pjesma odjeknuti. Iskreno, nemamo nekih prevelikih planova osim raditi na pjesmama kojih imamo još desetak i stvarati neke nove pjesme. Dinamika snimanje novih pjesama će ovisiti o financijama i slobodnom vremenu. Nadamo se i nekim nastupima u skorije vrijeme i vidjet ćemo kako će se naša priča dalje razvijati“, zaključio je Nižić.

Sadržaj se učitava...