DRAMA U ZAGREBU Nikolina Pišek i njena kći pronađene onesviještene u stanu

Nikolina Pišek
Instagram

Voditeljica Nikolina Ristović (ex. Pišek) i njena kći Una (5) u noći sa subote na nedjelju izbjegle su pravu tragediju u stanu u Zagrebu. Naime, u njihovu domu pukla je plinska cijev koja osigurava grijanje cijele zgrade, a Nikolina i Una su se otrovale ugljičnim monoksidom, piše Telegraf

"Sve se dogodilo u noći između subote na nedjelju. Nikolina se oko 20 sati čula s Vidojem koji je zbog posla morao otići u Beograd. Tada mu je rekla da je s kćeri došla iz grada i da će zajedno gledati film i odmarati se. Potom je Nikolina pozvala supruga oko 1 sat u noći i rekla kako Una povraća i ima jaku glavobolju. Tada mu je rekla da se ni ona ne osjeća najbolje. Vidoje je savjetovao da odmah krenu k doktoru, što je Nikolina poslušala", ispričao je izvor blizak voditeljici za Blic te objasnio kako je Vidoje zvao nekoliko minuta kasnije, ali se Nikolina nije javljala. 

Tada je odlučio poslati nekoliko prijatelja da provjere što se dogodilo s Unom i Nikolinom, ali nitko nije otvarao vrata. Jedino su lajali psi.

"Nakon toga su razvalili vrata i vidjeli Nikolinu koja je bila u besvjesnom stanju na podu, dok je kći ležala u krevetu isto u besvjesnom stanju", objasnio je izvor. 

Vatrogasci su došli na mjesto nesreće te izmjerili sedam puta veću dozu plina od dopuštene, a Nikolina i Una odvezene su u bolnicu kolima hitne pomoći. Nikolina je danas puštena kući, a kći se i dalje nalazi u dječjoj klinici. O svemu se oglasila i voditeljica.

"Nisam željela da se to dozna, ali točno je da je u noći između subote i nedjelje došlo do curenja plina za grijanje. Nisam htjela s tim izaći u javnost dok ne bude definitivno, kriminalistička policija sada obavlja očevid.Što se zapravo dogodilo? Obavljena je adaptacija poslije potresa... – počela je objašnjavati Nikolina pa dodala: – Neću ništa tvrditi budući da nemam nikakvu informaciju, ali izgleda da je došlo do neke pogreške zbog tih radova, ali ne mogu ništa tvrditi. Ali, to je točno. Kći i ja smo nakon toga završile u bolnici, sada smo dobro", završila je voditeljica.