FOTO  Doris Dragović nakon 5 godina nastupila u Mostaru

Koncert Doris Dragović Mostar 2023
Hercegovina.info

Sinoć je u Mostaru, na rasprodanom stadionu 'Kantarevac', održan iščekivani koncert hrvatske glazbene dive Doris Dragović. Bio je to do sada njen najveći koncert u Bosni i Hercegovini.

Koncert je započeo oko 21:30 i trajao više od dva sata u kojima je Doris ispred više tisuća ljudi zapjevala svoje najveće hitove. Punih pet godina Doris nije nastupala u Mostaru, a hercegovačka publika sinoć nije skrivala da je u gradu na Neretvi popularna Splićanka jedna od najvećih i apsolutna miljenica publike!

Doris je koncert otvorila pjesmom 'Ima nešto u tome', pa potom odmah nastavila s hitovima 'Jedini', 'Selim ti ja', 'Dug', 'Gabrijel'….Nisu izostale ni pjesme 'Neću propast ja', 'Sudnji dan', 'Zemlja i stina', 'Marija Magdalena', 'Ti', 'Ljubav stara', 'Baklje ivanjske', 'Malo mi za sriću triba', 'Petak', 'Šakom o stol', a ni novije uspješnice 'Brod za nabolje' i 'Sve smo mogli imat''.

U publici u kojoj su se sinoć našli fanovi Doris Dragović svih generacija, zavladala je najveća euforija kada je Doris zapjevala 'Sedam mora, sedam gora' i 'Željo moja'.

Iako je jučer u Mostaru temperatura dosegla 36 stupnjeva, a ni večernji sati nisu donijeli veliko popuštanje vrućine, publika se nije dala smesti, ruke su cijelu večer bile gore, skandiralo se, pjevalo i plesalo, a Doris je još jednom potvrdila da je uistinu vrhunska umjetnica i prava glazbena diva. Blistala je na pozornici 'Kantarevca' i prštala od energije od prvog trenutka izlaska na pozornicu. Emotivna publika je bez prestanka sve njene pjesme pjevala uglas, a Doris se nije štedjela i publici je sinoć bez zadrške poklonila i puno lijepih riječi.

"Na 'Kantarevcu' mi je s vama večeras ostalo srce i duša. Odavde sa sobom odnosim puno više od onoga s čim sam pred vas došla u Mostar“, poručila je Doris svojoj publici na kraju koncerta.

Organizator i producent koncerta Ivan Glibo naglasio je kako je koncert bio jedan od najznačajnijih za grad Mostar i najavio nastavak turneje Doris Dragović u Bosni i Hercegovini:

"Prezadovoljni smo postignutim, Hercegovina je pokazala koliko voli Doris. Mostar dugo nije imao ovakav koncert, a 'Kantarevac' nikada nije bio ovako pun. Sljedeće godine nastavljamo s novim koncertnim terminima s Doris u Bosni i Hercegovini“, zaključio je Glibo.