DOMINIK LIVAKOVIĆ POSTAO OTAC Mladi hrvatski reprezentativac potvrdio sretnu vijest fotografijom na Instagramu

Dominik Livaković
Tomislav Kristo / CROPIX

Hrvatski nogometni reprezentativac i vratar Fenerbahçea, Dominik Livaković, na Instagramu se pohvalio prvom obiteljskom fotografijom. Naime, Livi je fotografirao ruke svoje supruge Helene i svog sinčića, vratar je podijelio crno-bijelo izdanje koje je oduševilo njegove pratitelje. Reprezentativca su obasuli čestitkama.

“Dobrodošao mali Livi, kako on drži majku svoju, tako budeš jednoga dana čuvao naše hrvatsko nogometno nebo kao tvoj tata”, “Čestitke roditeljima, neka vam je sa srećom”, “Čestitke na rođenju sinčine Livakoviću”, pisali su mu pratitelji na Instagramu.

Podsjetimo, Hrvate i nogometne obožavatelje je iznenadila vijest da su vratar hrvatske reprezentacije Dominik Livaković i njegova supruga Helena postali roditelji, s obzirom na to da su trudnoću uspjeli sakriti od javnosti pa gotovo nitko nije ni znao da je lijepa Zagrepčanka u drugom stanju, prenosi Dnevno.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helena je rodila ove subote, na svetkovinu Tri kralja, i to u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, gdje ju je porodila liječnica Velena Radošević, omiljena ginekologinja poznatih dama, od Vanje Modrić i Izabel Kovačić, preko Maje Šuput i Jelene Perčin, pa sve do supruge hrvatskog premijera, Ane Maslać Plenković.

Nije to bila ljubav na prvi pogled

Njihova ljubavna priča krenula je 2017. godine kada su započeli vezu, a bili su dobri prijatelji i prije toga. Zaručili su se 2021. godine, a vjenčali su se lipnju 2022. godine u katedrali sv. Stošije u Zadru. Svadbeno slavlje nastavilo se u Petrčanima.

“Upoznao nas je prijatelj. Iako se sve dogodilo spontano, mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo mogli reći da je to bila ljubav na prvi pogled. Jako smo samozatajni. Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja”, rekla je Helena u jednom od intervjua.

Inače, mladence i goste su u Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima uveseljavali Petar Grašo i Saša Matić, a na popisu uzvanika bili su Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida i Danijel Subašić.