Dobitnik Oscara prišao lijepoj Čapljinki, a onda je i zapratio na Instagramu

Jamie Foxx,Ivana Knöll

Iako na relaciji Zagreb-Los Angeles živi tek neko vrijeme, hrvatska influencerica Ivana Knoll u Hollywoodu već sklapa poznanstva, a možda i prijateljstva. Posjet UNICEF-ovoj gala večeri urodio je, naime, upoznavanjem s najvećim filmskim zvijezdama, a jedna ju je i zapratila na Instagramu.

Blistajući u raskošnoj haljini s potpisom Roberta Cavallija, Knoll je upoznala Jamieja Foxxa, dobitnika Oscara i jednog od najpoznatijih glumaca današnjice.

Za RTL.hr je ispričala da joj je Foxx prišao, zatim su se fotografirali a onda su “uslijedili brojni komplimenti”. Slavni glumac potom ju je zapratio na Instagramu, na kojem Knoll ima više od 560 tisuća pratitelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Dobila sam pozivnicu za UNICEF gala večeru na kojoj su uživale i brojne osobe iz javnog života među kojima su Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Ed Westwick… Sjedila sam za stolom u prvim redovima i doista uživala. Jennifer Lopez je zapjevala točno u ponoć, a nastup je bio fenomenalan”, ispričala je.

Jamie Foxx,Ivana Knöll

“Pozivnica me baš razveselila. Na događaj sam došla u društvu prijateljica i provela sam zabavnu noć u ženskom društvu. Prije ovog spektakularnog događaja pobrinula sam se i da zablistam na crvenom tepihu, a za moj izgled za tu priliku pobrinuo se Roberto Cavalli”, rekla je Ivana.