DJEVOJKA GERARDA PIQUEA IZAZVALA LOŠE KOMENTARE "Imam osjećaj da spava u ovim naočalama"

shakira,Gerard Pique,svadba
Profimedia

Gerard Pique i njegova nova cura privukli su pažnju na vjenčanju nogometaševog mlađeg brata Marca u Barceloni. Clara Chia Marti pojavila se u jednostavnoj haljini i mnogi su kritizirali njezin outfit jer smatraju da to izdanje nije dovoljno svečano za svadbu.

"Mogla se bar za vjenčanje malo dotjerati", "Dosadna haljina, kao i Clara", "Njezin stil je tako bezveze", "Bar da je otišla frizeru", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Mnogi su primijetili i da gotovo uvijek nosi sunčane naočale, piše Index.hr.

"Jeste li primijetili da skoro nikad ne skida sunčane naočale", "Imam osjećaj da spava u ovim naočalama", "Ove naočale me tako živciraju", pisali su ljudi.

shakira,Gerard Pique,svadba

Haljinu koju je Clara Chia Marti nosila na ovom vjenčanju potpisuje Victoria Beckham, a inspirirana je dizajnom 90-ih. Cijena joj je oko 1200 eura.

Podsjetimo, prošlo je više od godinu dana nakon što su Shakira i Gerard Pique objavili da se rastaju. Kolumbijska pjevačica sada je u razgovoru za People en Español otkrila da ju je nogometaš izdao dok je njezin otac bio u bolnici, što je za nju bio jako težak period.

"Sve se dogodilo odjednom. Moj dom se raspadao. Preko medija sam doznala da me izdao dok mi je tata bio na intenzivnoj", ispričala je Shakira.

Dodala je da joj je bilo jako teško jer u tom trenutku nije mogla svog oca zamoliti za savjet.