FOTO  Dignite kredit i ugradite silikone

podučila osnovnim koracima. "Crveni ruž je oličenje jake žene koja je puna samopouzdanja", rekla je Hana, napućila usne i krenula sa savjetima.

"Morate biti na svim važnim događanjima u gradu. Ako nemate pozivnicu, nađete potrčka koji radi na partyju, izađete s njim nekoliko puta i bez problema ušetate na događaj koji vrvi sponzorima. Drugi način, koji sam ja koristila, je falsificiranje pozivnica, ali to zahtjeva malo više pameti", otkrila je Hana.

Najnormalnija je stvar da predmet žudnje svake sponzoruše vozi dobar automobil, ali i to ponekad može zavarati. Naime, fatalni frajer je automobil možda posudio od oca ili prijatelja, a Hana zna kako to provjeriti: "Obratite pažnju na spremnik za gorivo jer dečko koji ima love za takav auto ima i za pun spremnik".

Hadžiavdagić je ispričala da u Srbiji majke dižu kredite kako bi kćerima platile najmodernije cipele, odjeću i izlaske u najprestižnije klubove, a s sve u cilju da nađu bogatog budućeg supruga koji će zbrinuti, kako kćeri, tako i majke. Fizička ljepota s godinama najčešće blijedi, ali Hana ima rješenje i za to. "Savjetujem vam da ugradite silikone kao i ja, a tko nema novca neka digne kredit", zaključuje iskusna sponzoruša.