VIDEO  David, Mario i Robert pokrenuli su nešto novo u Rami, Katarina Zadro oduševila

David Glibo, cover, obrada pjesme
DG Music studio

David Glibo, Mario Beljo i Robert Tomić udružili svoje snage i pokrenuli nešto novo u Rami. Tri mladića različitih zanimanja ali s istim ciljem. David Glibo je glazbenik koji svira mnoge instrumente, tradicijska glazbala i skladatelj i vrstan pjevač. Mario Beljo student pete godine informacijskih znanosti, odličan poznavatelj fotografije i snimatelj spotova. Robert Tomić ugostitelj, poznavatelj njemačkog jezika i zaljubljenik u fotografiju i video produkciju. 

Nedavno su ovi dečki uradili i spot za "Bećarac" kojeg su posvetili svim našim braniteljima i time su pokazali vrijednost i temelj našeg postojanja. 

Sadržaj se učitava...

"Sve je krenulo s mojom idejom da napravim jedan mali studio u našem gradu gdje će se svi oni koji se žele okušati u svojim vokalnim sposobnostima pokazati i predstaviti svojoj publici (amateri, profesionalci, pjevači i instrumentalisti…). Predložio sam to svojim kolegama Mariju i Robertu koji su to s oduševljenjem prihvatili, jer za covera osim audio potrebna je i video produkcija", kaže nam David.

Odaziv je velik.

"U najavama o svemu ovome vidim da je veliko zanimanje i da već sad ima dosta zainteresiranih kako djece tako i odraslih čak i poznatih imena glazbenoga svijeta, rekao je za Hercegovina.info David Glibo. 

Večeras vam donosimo cover mlade Katarine Zadro koja je u DG music studiju oduševila svojom izvedbom pjesme "Rise up".

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.