FOTO/VIDEO  Danijel Boto oduševljava svojim nastupima po BiH i Hrvatskoj

Danijel Boto, Danijel Boto, zabava, pjesme, Danijel Boto, urnebes, Danijel Boto, Ivana Marić, Danijel Boto, Danijel Boto, faca , Čapljina, Danijel Boto, Mostar, Danijel Boto, Danijel Boto, Mostar, koncert, Danijel Boto, rtl

Već je poznato kako Boto napravi pravu ludnicu tamo gdje nastupa pa onda i ne čudi podatak da ima brojne obožavatelje u Hercegovini, ali i diljem Lijepe naše. To najbolje dokazuje podatak da su neke Botine pjesme bile i hit tjedna pa i mjeseca na dubrovačkim radiopostajama, a jedno je vrijeme bio i treći na hrvatkoj Top glazbenoj ljestvici. Gdje god se pojavio, ovaj Čapljinac redovno napuni diskoteke bez obzira je li to u Dubrovniku, Mostaru ili pak Zagrebu. Svi se na kraju uvjere da Boto možda i nije najbolji pjevač u regiji, ali je zato jedan od najvećih zabavljača na domaćoj glazbenoj sceni, a što publika prihvaća i rado sluša i prati njegove hitove.

Zadnji njegov hit je pjesma "Urnebes" kojom evo već nekoliko zadnjih mjeseci zaista radi urnebes među svojom burnom publikom. Za tu je pjesmu uradio i video spot u kojem su uz ostalo nestupile brojne ljepotice i manekenke iz Hercegovine i Hrvatske, što mu je samo dodatni motiv da ide u nove pobjede.

Moram istaknuti dobru suradnju sa Hit Rocordskom gdje sam snimio skladbu Urnebes, ali i skupinu Barune u čijem sam studiu također snimao skladbu. Nakon toga se rodila ideja o nekoj skoroj suradnji sa Barunima, što će mi biti velika čast i priznanje. Polako pripremam i nove skladbe, ali idem korak po koram pa ću onda početi raditi i na novom CD-u.

U budućnosti imam Želju i planove surađivati sa nekim skupinama u BiH, a među njima su i mažoretkinje Tomislavgrada, poručuje Danijel Boto koji je već imao uspješnju suradnju sa Marinom Tucaković, jednom od najpoznatijih tekstopisaca na području bivše Jugoslavije