ČAPLJINSKA GLAZBENICA Drago mi je da se zove po mojoj mami, ali Maria je i zavjetno dijete

Pamela Ramljak
Filip Hofer

Pjevačica Pamela Ramljak i njezin suprug Mladen Salajster bili su vidljivo uzbuđeni na izlasku iz zagrebačkog rodilišta, gdje je 8. kolovoza na svijet stigla njihova kćerkica Maria, čijem se dolasku kući posebno raduje sin Antun

"Sve je odlično prošlo. Želim zahvaliti cijelom osoblju Klinike za ženske bolesti i porode u Petrovoj, a posebno mladoj doktorici i babici koja me porodila", rekla je vidljivo uzbuđena Pamela Ramljak koja je s obitelji snimljena sredinom prošlog tjedna na izlazu iz toga zagrebačkog rodilišta, gdje je 8. kolovoza na svijet donijela svoje drugo dijete - djevojčicu kojoj su ona i suprug Mladen Salajster nadjenuli ime Maria.

I to po majci pjevačice, kako je nedavno ispričala za ‘IN magazin’ Nove TV.

  • Na kraju smo odlučili da će biti samo Maria i, eto, drago mi je da je i po mojoj mami, ali s obzirom na to da je Maria zavjetno dijete, to je najviše ime iz zahvale - objasnila je Pamela misleći pritom na zahvalu Gospi koja je uslišila njezine molbe i omogućila joj radost da u naručje primi i drugo dijete.

Sadržaj se učitava...

  • Naime, Pamela nikad nije skrivala probleme koje je proživjela kako bi se ona i suprug, za kojeg se udala potkraj 2013., ostvarili kao roditelji. Dvije i pol godine prije nego što je 2017. rodila sina Antuna u osmom tjednu trudnoće izgubila je bebu, a zatim doznala da nosi gen koji uzrokuje zgrušavanje krvi. Zbog svega je i druga trudnoća bila visoko rizična, a kako bi zadržala plod, morala je svakodnevno primati injekcije za razrjeđivanje krvi.
  •  
  • "Kad mi je liječnica rekla kako je rješenje to da si svaki dan dam injekciju Clexanea, koja sadrži heparin za razrjeđivanje krvi, uopće nisam razmišljala. Prvih pet dana išla sam u ambulantu, a poslije sam si ih sama davala u bedro, u mišićno tkivo" ispričala je tada ova profesorica glazbene kulture koja je, srećom, uspjela iznijeti trudnoću do kraja i roditi danas zdravog trogodišnjaka, čije je ime također proizišlo iz zavjeta koji su dali svetom Anti.
  •  
  • "Nazvali smo ga Antun iz tri razloga: prvi je što smo se na to zavjetovali, moleći za njegovo rođenje u bazilici Sv. Ante Padovanskog u Padovi, drugi jer smo se vjenčali u istoimenoj crkvi u Zagrebu, a treći je najintimniji. Mladenova majka Vlasta preminula je kad su mu bile tri godine od raka, a ona je htjela da joj se sin zove Antun", ispričala je jednom plavokosa Čapljinka koja je iste muke proživljavala i u ovoj, trećoj trudnoći, s tim da je dodatan strah sada osjećala i zbog godina.
  •  
  • U prosincu je navršila 40. godina pa su se i ona i suprug nadali da će im Bog dati još jednu priliku i podariti drugo dijete što se, srećom, i dogodilo. No ovaj put Mladen nije mogao biti uz suprugu na porođaju.

Sadržaj se učitava...

"Jako sam tužna zato što suprug neće biti sa mnom jer mi je mnogo pomogao prošli put. Bila sam 17 sati u rađaonici i to je bilo za mene poprilično teško i stresno. Lijepo je kad imaš nekoga da ti može donijeti vode, da te može držati za ruku" otkrila je u spomenutoj TV emisiji Pamela, koja je jedva dočekala vratiti se kući iz rodilišta, a to je s nestrpljenjem čekao i Antun koji je silno želio upoznati mlađu sestru.