Brad i Angelina: cjelodnevni seks, droge i skori prekid!

Brad Pitt, Angelina Jolie

Knjiga Iana Halperina 'Brangelina: Još neispričana priča o Bradu Pittu i Angelini Jolie' koja danas izlazi na police knjižara, već je zasjela na prvo mjesto najbolje prodavanih biografija na Amazonu, i zasigurno će dignuti jako puno prašne, jer otkriva neke do sada nepoznate, te doista pikantne detalje.

Halperin navodi da su žestoke svađe postale svakodnevnica za Brada i Angelinu, te da se svađaju oko politike, odgoja djece, oblačenja i Pittove ovisnosti o marihuani, a svi njima bliski ljudi znaju da im je odnos katastrofalan. Pittova obitelj želi da se rastanu, a njihovo osoblje je svjedočilo brojnim nemilosrdnim obračunima, te su rekli da je Angelina ima temperament 'poput kobre'.

Jennifer ne samo da je željela djecu, nego je imala i dva spontana pobačaja s Pittom

Kada im je veza započela Brad i Angelina su se znali seksati po 20 sati za redom, no sada su svađe zamijenila seks po kvantiteti. Halperin tvrdi da se Brad obožava 'napušavati', te da to čini na svakodnevnoj bazi, a kako Angelina nije ljubiteljica marihuane ona mu to spočitava, jer smatra da to utječe na njegovu sposobnost da bude dobar otac.

Brad nije baš vjeran Angelini, i iako još uvijek nije uhvaćen in flagranti, svakih malo se pojavljuju 'čudne' priče, poput one kada je u Cannesu na dobrotvornoj zabavi upoznao ljepoticu iz Sudana, u čijem je društvu viđen još nekoliko puta sljedećih dana.

Nakon što je započela svoju aferu s Bradom na setu filma 'Mr. and Mrs. Smith', koji je u to vrijeme još uvijek bio u braku s Aniston, Angelina je osobno proširila glasine da Jennifer ne želi imati djecu s Pittom zbog karijere, da bi pospješila njihov prekid, te izbjegla da ispadne 'razaračica domova' u očima javnosti.

No istina je da su baš u to vrijeme Brad i Jennifer u svom domu napravili sobu namijenjenu za njihovo dijete koje nije nikada stigli. Halperin navodi da je Jennifer, dok je bila u braku s Pittom imala dva pobačaja, a kada je on čuo da Angelina širi glasine da Jenn ne želi imati djece je pobjesnio, te joj rekao da to prestane činiti.

Halperin je uz sve pikanterije naveo i za koliko vremena će Brad i Angelina još izdržati zajedno -18 mjeseci. Prekid će biti civiliziran, a Angelina će kao razlog navesti Bradovo pretjerano konzumiranje droge i alkohola, da bi ispala 'pozitivka' u očima javnosti.

dnevnik.hr