"BOCE LETJELE NA SVE STRANE" Nikola Rokvić morao prekinuti nastup u Mostaru

Nikola Rokvić, tučnjava, nastup
Instagram

Pjevač Nikola Rokvić sinoć je doživio pravu dramu na nastupu u Mostaru, zbog čega je zajedno sa svojim bendom morao napustiti scenu i prekinuti nastup.

Kako "Blic" saznaje razlog prekida nastupa je bio taj što su se gosti restorana u kojem je Rokvić pjevao, pobili.

"Atmosfera je bila savršena svi su se veselili, a u jednom trenutku su se dvije grupe momaka pobili i krenuo je kaos. Letjele su boce na sve strane, dvije grupe muškaraca krenuli su da se tuku. Osiguranje je pokušalo smiriti čitavu situaciju, ali nikako nisu uspjevali, a Nikola je morao napustiti binu i prekinuti koncert", otkriva izvor s lica mjesta za "Blic".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Mostar i ja se volimo! Hvala što brinete, ja sam u Mostaru uvijek rado prihvaćen i osobno nikada nisam osjetio prijeki pogled. Incident nije bio upućen osobno meni ali sam zbog opće sigurnosti morao prekinuti da ne bi eskaliralo u nešto puno gore. Hvala svim dragim ljudima koji su došli, jako mi je žao. Nadam se boljem vremenu i razmjeni ljubavi koju smo uvijek dijelili", napisao je Rokvić.

Podsjetimo, kako je naveo ranije na svom Instagramu zbog opće sigurnosti morao je prekinuti nastup koji je danima najavljivao na toj društvenoj mreži.

"Jako mi je žao što sam sinoć morao prekinuti dugoočekivan nastup u Mostaru, nažalost zbog opće sigurnosti morao sam prekinuti pjevanje. Nadam se skorijem druženju s mojom publikom", napisao je Rokvić.