VIDEO  BIVŠA PREDSJEDNICA Do suza sam se nasmijala na vlastiti račun, Ornela Vištica je sjajna

BIVŠA PREDSJEDNICA Do suza sam se nasmijala na vlastiti račun, Ornela Vištica je sjajna
Tomislav Kristo/Cropix

U zagrebačkom Kerempuhu sinoć je održana premijera predstave "Predsjednici & Ca". 

Predstava je to koja je nastala prema tekstu Tarika Filipovića i Ivice Ivaniševića. Isti se bavi večerom na koju Kolinda Grabar Kitarović, poziva trojicu bivših predsjednika Republike Hrvatske Ivu Josipovića, Stjepana Mesića, Franju Tuđmana, ali i Josipa Broza.

Premijeru nije nikako željela propustiti bivša predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović. Ostala je oduševljena predstavom, ali i Ornelom Višticom koja je igrala upravo nju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Svakako preporučujem predstavu 'Predsjednici&ca' Kazališta Kerempuh. Sigurno će vas nasmijati, a ja sam se do suza nasmijala na vlastiti račun. Pa zar stvarno toliko gestikuliram?! Ornela Vištica je sjajna! I cijela ekipa predstave. Stereotipi o predsjednicima spleteni u duhovit kolaž. Najdraža scena? Naravno, Moskva, Hrvatski nogometni savez! A i moja Grobnišćina je konačno ušla na scenu", napisala je Kolinda Grabar-Kitarović na Facebooku.

Sadržaj se učitava...

"Hvala svima na čestitkama za ulogu Kolinde Grabar Kitarović nakon večerašnje premijere. Hvala redatelju, kolegama i kazalištu Kerempuh pod vodstvom gospodina Šuškovića. Mene je posebno večeras dotaknula žena, dama koja je stigla i unatoč nedavnom operacijskom zahvatu i odgledala predstavu Predsjednici & ca. S osmijehom je odgledala satiru. Hvala draga, stvarna i hrabra Kolinda, hvala Vam na svemu", napisala je Vištica na svom Instagramu.

Mostarska glumica prije nekoliko dana na svom Instagramu objavila je i fotografiju druženja s Kolindom Grabar Kitarović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.