VIDEO  BIVŠA PREDSJEDNICA Do suza sam se nasmijala na vlastiti račun, Ornela Vištica je sjajna

U zagrebačkom Kerempuhu sinoć je održana premijera predstave "Predsjednici & Ca". 

Predstava je to koja je nastala prema tekstu Tarika Filipovića i Ivice Ivaniševića. Isti se bavi večerom na koju Kolinda Grabar Kitarović, poziva trojicu bivših predsjednika Republike Hrvatske Ivu Josipovića, Stjepana Mesića, Franju Tuđmana, ali i Josipa Broza.

Premijeru nije nikako željela propustiti bivša predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović. Ostala je oduševljena predstavom, ali i Ornelom Višticom koja je igrala upravo nju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Svakako preporučujem predstavu 'Predsjednici&ca' Kazališta Kerempuh. Sigurno će vas nasmijati, a ja sam se do suza nasmijala na vlastiti račun. Pa zar stvarno toliko gestikuliram?! Ornela Vištica je sjajna! I cijela ekipa predstave. Stereotipi o predsjednicima spleteni u duhovit kolaž. Najdraža scena? Naravno, Moskva, Hrvatski nogometni savez! A i moja Grobnišćina je konačno ušla na scenu", napisala je Kolinda Grabar-Kitarović na Facebooku.

Sadržaj se učitava...

"Hvala svima na čestitkama za ulogu Kolinde Grabar Kitarović nakon večerašnje premijere. Hvala redatelju, kolegama i kazalištu Kerempuh pod vodstvom gospodina Šuškovića. Mene je posebno večeras dotaknula žena, dama koja je stigla i unatoč nedavnom operacijskom zahvatu i odgledala predstavu Predsjednici & ca. S osmijehom je odgledala satiru. Hvala draga, stvarna i hrabra Kolinda, hvala Vam na svemu", napisala je Vištica na svom Instagramu.

Mostarska glumica prije nekoliko dana na svom Instagramu objavila je i fotografiju druženja s Kolindom Grabar Kitarović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.