BILI ZAJEDNO NA VJENČANJU U MOSTARU Poznata pjevačica i hrvatski influencer uživali u provodu

Džejla Ramović i Marko Vuletić
Screenshot

Poznata bh. pjevačica Džejla Ramović i hrvatski youtuber te influenser Marko Vuletić u posljednje vrijeme sve češće su viđeni zajedno, što je potaknulo mnoge fanove na razmišljanje o prirodi njihovog odnosa. Njihova zajednička pojava na koncertu Aleksandre Prijović u Štark Areni u Beogradu dodatno je rasplamsala maštu obožavatelja.

Društvene mreže bruje o njihovom zajedničkom uživanju u hitu "Devet života" koji je Marko podijelio na svojem profilu, dok su njih dvoje s oduševljenjem pjevali na koncertu. Njihova opuštena interakcija i očita bliskost nisu prošli nezapaženo među korisnicima društvenih mreža.

Nije prvi put da su Džejla i Marko zajedno u javnim događajima. Bili su zajedno i na vjenčanju Džejline sestre Lejle u Mostaru, što je dodatno potpirilo glasine o mogućem romantičnom odnosu između njih.

Međutim, Marko Vuletić odlučio je stati na kraj nagađanjima i jasno staviti do znanja da između njega i Džejle ne postoji ništa više od prijateljstva. Na svojem Instagram profilu napisao je: "Zamolit ću ekipu koja voli zabadati nos u moj privatni život da to prestane raditi. Dovodite me u izrazito neugodne situacije gdje me povezujete s prijateljima ili poznanicima ili nekad čak i s kolegama s posla... Nemam nikog niti sam u vezi. Na Mauricijus sam otišao odmoriti glavu od društvenih mreža i zato što mi je to želja zadnje četiri godine."

Unatoč Markovoj izjavi, fanovi i dalje s nestrpljenjem prate svaki njihov zajednički javni nastup, nadajući se da će iz njihovog prijateljstva proizaći nešto više. Dok čekamo vidjeti hoće li se nešto promijeniti u njihovom odnosu, jedno je sigurno - Džejla i Marko uživaju u svojem vremenu provedenom zajedno, bilo to kao prijatelji ili nešto više.