ADRIANA LIMA NAJLJEPŠA I BEZ ŠMINKE Manekenkine pripreme za let i ležerni outfit

Adriana Lima,manekenka,let,putovanje,šminka

Manekenka Adriana Lima, jedna od najpoznatijih anđelica Victoria's Secreta, snimljena je na aerodromu u Sydneyju sa svojim dečkom Andreeom Lemmersom. Par se vraćao sa Svjetskog prvenstva u ženskom nogometu, čija je Adriana ambasadorica.

Adriana se smatra jednom od najljepših žena svijeta, a sada su je paparazzi snimili bez trunke šminke dok se pripremala za let. Bila je u ležernom outfitu.

Adriana Lima,manekenka,let,putovanje,šminka

Manekenka se posljednjih godina posvetila obiteljskom životu. Iz prošlog braka ima dvije kćeri, 12-godišnju Valentinu i 9-godišnju Siennu, koje je dobila sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, od kojeg se razvela 2016. Prošle godine ona i Andree dobili su sina Cyana.

Porod ju je namučio
Nedavno je progovorila o problemima s kojima se suočava nakon što je u 42. godini rodila treće dijete.

"Porod me uništio. Svaki dan je nova borba i svaki dan samu sebe moram podsjećati da moram prihvatiti svoje novo tijelo, ali i učiniti sve što mogu da ga čim prije dovedem u red", rekla je manekenka u razgovoru za People.

"Osjećam da sam u tranziciji i zato svaki dan naporno vježbam i mučim se, ali svaki dan i učim nove stvari o sebi i svom tijelu u četrdesetima. I to je u redu, jer tijelo u različitoj životnoj dobi reagira različito na iste podražaje", dodala je.