ADI BEBANIĆ Moj kruh ovih dana otimaju moje kolege

Adi Bebanić
Instagram

Puno bure ovih dana diglo se oko ulaska i ekspresnog izlaska mostarskog novinara Adija Bebanića u najgledaniji srpski reality show Zadruga. Kao što je već i pisano Bebanić u kući nije proveo ni puna 24 sata te je samoinicijativno napustio show. Zbog toga će ga RTV Pink prema ugovoru tužiti i od njega potraživati 50 tisuća eura

Bebanić se vratio u Sarajevu te se nakon svega oglasio na Instagramu.

"Od punoljetstva do danas radim na televiziji. Radio sam na četiri medija u BiH, na lokalnom, državnom, regionalnom. Kroz ove godine radio sam sve televizijske formate, zabavne i informativne, napravio stotine priča, putovao kroz cijelu zemlju. Prilikom cijele moje TV priče, nikad nisam nikoga uvrijedio profesionalno, nikad senzacionalistički izvještavao, svaku informaciju bih provjerio. Sve što sam radio je dokumentirano, sve se može provjeriti. No, u cijeloj priči nisam nikad se ni uklapao u kalupe. Jer, tko može garantirati da je samo nečije normalno i ispravno?

I postoji jedno nepisano pravilo. Kaže:"...na kolegu i na isti kruh nemoj nikad...". A moj kruh najviše ovih dana otimaju kolege. Ali, tko zaradi za germu, so i brašno, imat će i kruha. Stoga, ne brinite,  kakav god je moj izbor u životu bio, ja ću ostati novinar, vjerujete dobar novinar", napisao je Adi Bebanić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.