Kako zavesti Hrvaticu? Spomeni Porsche, daj kompliment, budi samouvjeren!

Doduše, ovaj je namijenjen strancima, uči ih kako flertovati s Hrvaticama, i više je jezični tečaj negoli kulturološko pomagalo na tu temu.

Dvije žene, dvije kave, jedno poslijepodne: "Htjele smo nešto zajednički napraviti. I tako smo, sjedeći u najdražem kafiću, razmišljale o različitim tipovima muškaraca koje poznajemo - obožavamo stereotipe.

Do kraja našeg brainstorminga, cijeli nam je projekt već bio razrađen u glavama, na salvetama, računima i ostalim papirima oko nas", smije se Laura Lui. S prijateljicom Yelenom Primorac, urednicom portala Like Croatia, potpisuje knjigu "Flirting in Croatian", vodič za strane zavodnike.

Yelena poluozbiljno kaže: "Konkretne ulete smo istraživale po internetu i konzultirale se s nama poznatim zavodnicima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Americi, pa i šire. Ima brdo ludo smiješnih, ozbiljnih i neozbiljnih stranica s uletima i savjetima. Otkrile smo različite ‘stručnjake' za zavođenje, na primjer, naše gore list, Erik von Markovik, nadimkom Mystery, koji djeluje na području Kalifornije.

Mystery drži tečajeve i ima TV emisiju gdje muškarce podučava vještinama zavođenja. Nadamo se da će kupiti našu knjigu." Od mnogih su tražile da im mailom pošalju svoje najdraže ulete. "Ima zavodnika koji su si stvarno dali truda i poslali nam nove ulete koje su smislili", Laura će. Knjigu prati i audio snimka, koja je zapravo zapravo tečaj jezika.

Izvor: Jutarnji.list