Lino Červar: Kako Karabatić nikad nije umoran?

lino červar
lino červar
Prvo su u polufinalu turnira poraženi od Norveške nakon produžetka, iako su imali sedmerac na samom kraju regularnog dijela susreta, kojeg nije iskoristio Zlatko Horvat.

Nakon toga, uslijedila je bitka za broncu. Tamo su ih sačekali susjedi Slovenci. Imali su vodstvo od plus osam te praktično i medalju oko vrata, a onda je uslijedio govor Veselina Vujovića koji je preporodio Slovence, nakon čega su oni zaigrali dosta bolje, preokrenuli rezultat i zasluženo slavili.

Kako trener Kauboja, tako i sami igrači opravdanje su našli u umoru. Ipak tako ne misli čovjek koji je prije 14 godina preporodio hrvatski rukomet.

"Ne razumijem zbog čega nam je alibi uvijek umor. Kao da drugi ne igraju rukomet i da nisu umorni. Naši igrači su profesionalci koji igraju u najjačim europskim klubovima. Evo, Domagoj Duvnjak, jedan je od najboljih rukometaša na svijetu, ali postavlja se pitanje zbog čega već nekoliko turnira ne može izdržati ritam koji mu se nameće. Kako Karabatić nije umoran, kako?", kazao je Lino Červar.