Žene vole iznositi detalje o seksu

Razmislite ponovo – jer iza vaših leđa nalazi se tajni svijet seksualnih ispovijedi i priznanja.

Žene vole brbljati i nekada ih je teško zaustaviti. Najviše uživaju u razmjenjivanju priča, ideja i savjeta s prijateljicama, pogotovo kada je seks u pitanju.

Naravno, nisu sve žene takve, ali većina između 20 i 35 godina jednostavno voli pričati o seksu, prenosi getfrank.co.nz.

Žene će najčešće iznositi detalje o seksu kada je u pitanju neka nova veza ili ako žele na neki način poboljšati svoj seksualni život.

Kada je u pitanju kupovina igračaka za seks ili kupovina seksi donjeg rublja, većina žena to voli raditi u društvu bliskih prijateljica. Zašto? Kada su u društvu, to pozitivno utječe na njihovo samopouzdanje, a i zabavnije je na taj način.

Prije nego muškarci počnu dramatizirati i pitati se što je njihova draga ispričala prijateljici, neka prime na znanje da to i nije tako loša vijest jer kada su u pitanju seksi ispovijedi, žene neće pričati o tome kako ste se napili i zaspali za vrijeme seksa, već će pričati o novim pozama koje ste isprobali, igračkama, fellatio tehnikama, koji je lubrikant bolji... Preostaje nam zaključiti da ovakvi razgovori mogu samo pomoći da seks bude bolji.

Čitati Kama Sutru je jedno, ali dijeliti iskustva i razgovarati o seksu zabavno je, poučno i može obogatiti seksualni život.