Žene, budite na oprezu! Ako je Dominic Baronet vaš Facebook prijatelj odmah ga izbrišite

oprez

Facebook zavodnik Dominic Baronet (26) dobio je nadimak Sperminator nakon što je 12 djevojaka zatrudnjelo s njim, dvije čak isti dan. Ima petero djece, pet žena je abortiralo, a dvije su sada trudne.
- Stotinu milijuna spermija ušlo je u maternicu. Samo jedan te stvorio. Zbog toga si najbolja - napisao je zaluđenoj Kerry Martin (24) koja je trudna s njim.
Dominik, osuđeni diler, daleko je od idealnog oca.
- Na njegov Facebook profil trebalo bi napisati golemo upozorenje i prislino mu napraviti vazektomiju - bijesno je rekla Kerry.
Otkrila je laž prateći događanja na njegovom profilu nakon što ju je ostavio zbog trudnoće. Vidjela je čestitke i saznala da je Stacy Jones (24), također, trudna s njim. Razgovarale su i ustanovile da su ostale trudne istu noć. Nakon što je vodio ljubav sa Stacy, rekao je da ide rano spavati i odjurio je kod Kerry.
- Vodili smo ljubav, ali nisam znala da je baš spavao s drugom ženom. Nadam se samo da se otuširao prije - rekla je Kerry.
Nije bio zadovoljan saznavši da su trudne. Obje je nagovarao na abortus i rekao im kako je već pet žena pobacilo i da ne želi imati više djece. Djevojke su sada odlučile razotkriti zavodnika kako više ni jednu ne bi prevario.

24sata.hr